Grannar.se är inte längre aktiv utan återskapad av About Time, m.h.a. data från Wayback Machine, av nostalgiska skäl.

Frågor & svar


Behöver du hjälp med ett problem, kontakta oss här »


Jag har flyttat och vill ändra min adress, hur gör jag?

Svar: Det är enkelt, du loggar bara in och går sedan till dina sidor. Du hittar dina sidor genom dina funktionsknappar som finns längst upp till höger. Du kan sedan klicka på ”Redigera profil” och sedan ändra din adress.

Tänk på att adressen i dina annonser inte ändras automatiskt utan du måste också gå in och redigera dessa. Du hittar enkelt dina annonser i menyn på dina sidor.

   

Varför syns inte min annons i hela Uppsala?

Svar: När du söker efter tjänster på Grannar.se får du som resultat de tjänsteföretag och privatpersoner som finns i visat kartområde. Om du har angett en adress utanför Uppsala när du registrerade annonsen så visas din annons först när den som söker väljer att söka i närheten av dig, eller zoomar ut i kartan så att ett större geografiskt område visas.

   

Jag vill ta bort min annons, hur gör jag?

Svar: Du loggar genom med din e-postadress och ditt lösenord. Gå sedan till dina sidor och välj ”Mina annonser” i menyn. Klicka därefter på "Redigera" och sedan "Radera". 

Du kan där också redigera dem om du vill.

 

Jag vill ta bort min användarprofil, hur gör jag?

Svar: Skicka ett mail till oss på support@grannar.se . Skicka helst mailet från den e-postadress du angav när du registrerade dig, eller skicka med den e-postadressen, så att vi enkelt kan hitta dig i systemet. Vi kommer sedan att radera dina annonser och din profil.

Observera att Google och andra sökmotorer indexerar vår sajt och att det därför kan dröja något innan din profil försvinner ur sökmotorernas index. 

    

Hur hittar jag de som annonserar efter hjälp?

Svar: På resultatsidan visas ”hjälp-sökes” annonserna blandat med erbjudesannonser. Hjälp sökes-annonser har röda punkter i kartan och i listan. Du kan också filtrera bort erbjudesannonserna så att du enbart ser sökes-annonser. Gör då så här:

  1. Klicka på ”Fler sökalternativ”. Du hittar länken precis ovanför listan till vänster.
  2. Avmarkera bockrutan ”Erbjudes” som finns till höger.

Du ser nu enbart de som söker hjälp.

Ert system hittar inte min adress när jag vill registrera mig, hur gör jag?

Svar: Du kan alltid registrera dig ändå. Skriv in den adress som du vill skall visas i din användarprofil. Om vi inte kan finna adressen i vårt adressregister så uppmanas du peka ut på en karta var du vill att annonsen skall visas. Du kan enkelt flytta punkten dit du vill genom att panorera och zooma i kartan.

När du hittat stället där annonsen skall visas klickar du i kartan och får du upp en pratbubbla som säger ”Vill du att annonsen skall visas här?” Klicka på Ja i pratbubblan om platsen är den rätta, så kommer du sedan vidare till nästa steg.

   

Om du inte lyckas, skriv gärna till support@grannar.se så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig! Skriv din postadress i brevet så skriver vi tillbaka och berättar hur du skall göra!

   

Är ni aktiva för att driva på speciell skattehantering av hushållsnära / hemnära tjänster?

Svar: Vi tycker givetvis det vore positivt om politikerna förbättrade möjligheterna till att sälja och köpa hushållsnära tjänster. Efterfrågan skulle på ett ännu bättre sätt kunna tillfredsställas och valmöjligheterna bland utbudet skulle också bli mycket större. Finland är ett tydligt exempel på detta. 

   

Hur ser ni på svartjobb?

Svar: Vi är emot svartjobb. Vi vill istället visa på möjligheterna till tjänsteförsäljning inom lagens ramar.

   

Läs detta

Hur gör man?

Jag vill ändra min adress, hur gör jag?

Hur hittar jag de som söker hjälp?

Jag kan inte registrera en annons, hur gör jag?

Vanliga frågor och svar hittar du under "Support"!Söker du extrajobb?

Företag söker extra arbetskraft!Ge bort tid!
Sagt om Grannar.se

 

Eileen Pålsson i Sollentuna

 

"Jag tycker att Grannar.se är suverän."
Eileen Pålsson , Sollentuna

 

Fler kommentarer »

Reklam
Copyright © 2006 - Grannar.se - All rights reserved.
Grannar.se är ett registrerat varumärke. Konceptet är patentsökt.
Webbplatsen drivs av About Time AB. Producerad av Mainloop AB
och The Agents.