Grannar.se är inte längre aktiv utan återskapad av About Time, m.h.a. data från Wayback Machine, av nostalgiska skäl.

Villkor för publicering på Grannar.se

Vi vill att Grannar.se ska fortsätta vara en trevlig och säker plats på nätet därför har vi följande regler för våra annonsörer och medlemmar. Grannar.se är en tjänst som tillhandahålls av About Time AB, Org nr 556662-6916.
    
Allmänna regler.
    
1. Som annonsör/medlem på Grannar.se måste du registrera dig på din hemadress eller företagsadress. Om du vill annonsera eller visa din medlemsprofil har du som privatperson möjlighet att dölja adressen och vissa andra fält i din annons. Endast en annons med samma budskap är tillåten. Formulärfälten i regstreringen måste fyllas i med korrekt information, vilket t.ex. innebär att du måste ange ditt riktiga namn.

2. Annonser som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan verka stötande är ej tillåtna. Inte heller är det tillåtet att länka till andra internetsidor med sådant innehåll.

3. Du måste följa svensk lag när du använder Grannar.se. Det innebär t.ex. att spridande av copyrightskyddat material inte är tillåtet, att andra aktiviteter som hets mot folkgrupp, trakasserier och mobbning kan komma att leda till polisanmälan från About Time AB.
    
4. Samtliga våra villkor gäller även vid modifiering av registrerad annons efter publicering. Om du ändrar innehållet i din annons skickas den återigen till granskning.
    
5. Överträdelse mot våra villkor kan leda till avstängning från Grannar.se och i vissa fall även polisanmälan. About Time AB förbehåller sig rätten att avgöra när en annons bryter mot reglerna på Grannar.se och dess anda.
    
6. Samtycke enligt personuppgiftslagen Genom ifyllnad av personuppgifter i därför avsett formulär samt insändande av dessa personuppgifter till About Time AB, ger användaren sitt samtycke till att About Time AB i den mening som avses i personuppgiftslagen (1998:204) behandlar dessa i syfte att tillhandahålla tjänster kopplade till webbsidan www.grannar.se och eventuellt textmaterial baserat på denna sida.
Användaren kan när som helst återkalla lämnat samtycke eller få besked om hur uppgifterna används genom att skicka ett e-postmeddelande till support@dinagrannar.se med angivande av sin önskan.
    
7. Ytterligare marknadsföring About Time AB har rätt att publicera annonsen eller delar av annonsen även utanför Grannar.se i produkter som vid var tid tillhandahålls av About Time AB eller av dess samarbetspartners för att ytterligare öka marknadsföringen av annonsen.
    
8. Grannar.se erbjuder ett antal funktioner varav en del är gratis och andra kostar pengar. About Time AB kan komma att ändra satta priser liksom att i framtiden ta betalt för tjänster som idag är kostnadsfria. Information om detta kommer att skickas ut i till våra annonsörer och informationen kommer att finnas tillgänglig på Grannar.se. En annonsör som idag nyttjar en tjänst som är gratis kommer givetvis inte få betala för en framtida betaltjänst utan sitt samtycke.
    
9. Alla försök till datorintrång kommer att polisanmälas. Det är tex inte tillåtet att ladda upp bilder som innehåller virus eller annan kod som kan orsaka skada på webbplatsen eller för annan besökare.
    
10. Annonsören är personligen ansvarig för annonsens innehåll, dess riktighet och utförandet av sina erbjudna tjänster. Annonsören är skyldig att ersätta skada som förorsakas Grannar.se genom att annonsören inte iakttagit dessa villkor eller på annat sätt förfarit vårdslöst.
    
Reglerna uppdateras löpande och kan därför förändras med tiden.
    
Ytterligare regler för företag
    
12. Avtal och pris. Genom registrering av en annons beställer företaget en publicering av sin annons på Grannar.se till det eventuella pris (exklusive moms) och till de villkor som för tillfället erbjuds på webbsidan. 

13. Företag (personer som bedriver näringsverksamhet) får ej annonsera under privatperson

    
About Time AB
Org. nr 556662-6916
Arenavägen 41, plan 12
121 77 Stockholm-Globen

Läs gärna

Byt tjänster med dina grannar

Nu kan privatpersoner lägga in bytesannonser på Grannar.se. Berätta vad du behöver hjälp med och vad du i gengäld kan hjälpa till med.

Så här betalar du din skatt!

Olika regler för betalning till privatpersoner och företag. Här får du svaren!

Ung företagsamhet

För dig på gymnasiet finns det ett mycket bra stöd om du vill pröva en affärsidé. Du kan driva ett "UF-företag".

Tips för köp av tjänster!

Det finns en del att tänka på när du skall köpa en tjänst. Läs mer om vad du bör tänka på!

"Vilka skatteregler gäller?"

En vanlig fråga och inte helt enkel att besvara eftersom svaret beror på om du köper tjänsten av ett företag eller en privatperson och hur mycket du betalar. Här kan du läsa om vilka regler som gäller!

Behöver jag betala skatt om jag studerar?

Se våra exempel på vilka skatteregler som gäller för dig med låg inkomst!

Sälja tjänster som privatperson eller i företagsform?

Vid försäljning av tjänster finns olika regler för privatpersoner och företag som styr vad som är möljigt.

Måste jag försäkra mig?

När du köper hemnära tjänster är det bra att veta vilka försäkringsvillkor som gäller.

Sälj mer tjänster

Över hälften av våra annonsörer som erbjuder tjänster får jobb inom ett par veckor. Det är avgörande att du skriver en bra och säljande annons. Läs våra säljtips!

Ge bort tid!
Sagt om Grannar.se

 

Eileen Pålsson i Sollentuna

 

"Jag tycker att Grannar.se är suverän."
Eileen Pålsson , Sollentuna

 

Laura, Årsta

 

"En strålande idé!
Jag har redan fått jobb
men vill gärna ha mer!"
Laura , Årsta

 

"Fulstämpeln på hemtjänster är borta"
Dagens Nyheter 10 oktober 2006

 

Fler kommentarer »

Copyright © 2006 - Grannar.se - All rights reserved.
Grannar.se är ett registrerat varumärke. Konceptet är patentsökt.
Webbplatsen drivs av About Time AB. Producerad av Mainloop AB
och The Agents.