Grannar.se är inte längre aktiv utan återskapad av About Time, m.h.a. data från Wayback Machine, av nostalgiska skäl.

2006-11-30

Byt tjänster med dina grannar

På begäran av våra medlemmar lanserar nu Grannar.se bytesannonser. Det ger privatpersoner en möjlighet att lättare både söka efter och erbjuda tjänster på en gång.

Genom en bytesannons kan du lätt byta tjänster med dina grannar. Tjänsten har efterfrågats av våra medlemmar och vi lägger nu till den som en annonstyp som förenklar för de som både behöver hjälp med något och samtidigt gärna vill hjälpa sina grannar med annat.

Det är lika lätt att lägga in en bytesannons som våra andra annonstyper och tar bara ett par minuter.

Registrera din bytesannons här »  

Skatteverket: "Avsikten...är inte att beskatta den privata sfären"

Grannar.se har också gjort en undersökning av vilken information som skattekontoren ger beträffande byte av tjänster. Undersökningen visar att det råder stor oklarhet och att verkligheten och råden från skattekontoren inte följer lagen.
Läs mer om undersökningen här »

Pga av undersökningen av Grannar.se har Skatteverket gått ut med ny information gällande köp, sälj och byte av tjänster mellan privatpersoner.

Där skriver skatteverket att "Värdet av en gentjänst blir skattepliktigt när det finns krav på att ett utfört arbete ska ersättas genom en gentjänst."  De fortsätter "Avsikten med skattelagsstiftningen är inte att beskatta den privata sfären".
Läs mer information på Skatteverkets hemsida »

 

 

Copyright © 2006 - Grannar.se - All rights reserved.
Grannar.se är ett registrerat varumärke. Konceptet är patentsökt.
Webbplatsen drivs av About Time AB. Producerad av Mainloop AB
och The Agents.