Grannar.se är inte längre aktiv utan återskapad av About Time, m.h.a. data från Wayback Machine, av nostalgiska skäl.
2006-03-12

Över 95% får hjälp!

Grannar.se har genomfört en statistisk undersökning av svarsfrekvensen på våra annonser. Resultatet är över förväntan!

Undersökningen baseras på annonser registrerade under januari och februari månad. Av de personer som annonserar efter hjälp med t.ex. barnpassning, städning, pc-support etc. har över 95% fått den hjälp de söker.

Svar inom en vecka

En majoritet av annonsörerna hade fått svar redan inom en vecka. De som efterfrågat mer speciella tjänster har fått vänta lite längre på första svaret.

Det goda resultatet kan delvis förklaras med att bevakningstjänsten på Grannar.se fungerar. Varje annons som kommer in mailas ut till alla som bevakar tjänster. Det finns många som vill hjälpa till och när någon lägger in en hjälp-sökes annons så är chansen stor att den hamnar i en hjälpsamm grannes mailbox som då tar kontakt direkt.

Bra annonser ger jobberbjudande

Undersökningen omfattade också de annonsörer som erbjuder tjänster på Grannar.se. I snitt har lite över hälften av annonsörerna fått ett jobberbjudande.

En genomgång av annonserna visade på ett tydligt samband mellan annonsernas utformning och antalet jobberbjudanden. I princip samtliga av de annonser som har ett bra och genomarbetat innehåll har fått svar.

Den genomsnittliga tiden från det annonsen publicerades till första svar var under två veckor. De mest efterfrågade tjänsterna var barnpassning, djurskötsel / hundvakt, städhjälp och tvätt och pc-support, men även andra typer av tjänster har utförts.

Läs våra säljtips!

För dig som erbjuder jobb men ännu inte fått några svar, läs gärna våra säljtips och uppdatera din annons, så ökar du chanserna att få extra arbete!

Läs våra säljtips här »

 

Copyright © 2006 - Grannar.se - All rights reserved.
Grannar.se är ett registrerat varumärke. Konceptet är patentsökt.
Webbplatsen drivs av About Time AB. Producerad av Mainloop AB
och The Agents.